OBJECTAR EL MÓN (Arts Santa Mònica, 2019)

Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos


Foto: Pablo Santos

Objectar el Món és un esdeveniment al voltant del paper dels dissenyadors en la qüestió clau del nostre temps: el replantejament de les vies de coexistència entre les formes de vida humanes i no humanes amb l’objectiu de fer possible la seva (i nostra) supervivència.

Per fer-ho convidem a professionals del disseny de producte a aportar un objecte que considerin que compleix les característiques materials, funcionals, metodològiques, de consum o de producció necessàries per cessar en la destrucció o, fins i tot, iniciar processos de restauració de l’entorn.

Tots els objectes formaran part d’un paisatge expositiu heterogeni que donarà testimoni de la diversitat de problemàtiques a les quals ens enfrontem, i també, de la riquesa de posicionaments a l’hora de fer-los front. A través d’aquest paisatge, un grup de persones expertes de diferents àmbits ens guiaran amb les seves intervencions per tal d’eixamplar les perspectives habituals del món del disseny sobre les qüestions lligades a l’ecologia.

Amb: Berta Julià i Gennís Senén. Participants: Adolfo Abejón, Alejandra Perini, Angel Valiente Studio for Design, Antoni Arola, Aya Ulan, Boaz Katz, Emiliana Design Studio, Goula / Figuera Studio, Guillem Ferran, Ibai Velilla, Isaac Piñeiro, Javier Mariscal, Jordi Canudas, Julen Ussia, Jeannette Altherr (Estudio: Lievore + Altherr Désile Park), Marta Ayala Herrera, Martín Azúa, Max Enrich, Max Milà Serra, Nahtrang Studio, Nutcreatives, Oblicuas (Clàudia Aguiló, Julia C. Parodi, Elsa Casanova i Judit Parés), Oriol Gener, Pablo Santos, Raquel Llaberia, Samtida, Sanna Völker, Sebastian Alberdi i Stefano Colli. Ponents: Ariadna Parreu, Daniel Barbé Farré, Laura Clèries i Raul Garcia Lozano.

Compartir a Facebook, Twitter, Tumblr.