JARDí DE SORUS

El Jardí de Sorus és un projecte d’acollida d’obres que ja han estat exposades o han acabat el seu cicle de vida i cultiu de projectes que necessiten un espai.

Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017
Peça recuperada de l’exposició Amorf Etern instal·lada al jardí l’octubre de 2018.
Fotografies: Laura Puigdellívol

A la instal·lació original el globus era una bossa negra inflada amb heli. L’endemà del muntatge la bossa va alliberar-se de la cadena i va restar unes setmanes al sostre de l’escola Massana fins que va tornar a caure. Com el transport fins a Àustria era complicat Jakob va cedir-me la peça perquè la col·loqués al jardí.

Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

 
Jakob Kolb, S/T, 2017

Jakob Kolb, S/T, 2017

Natàlia Barros Vives, 2017

El Jardí de Sorus era el jardí dels meus avis. Els sorus contenen les espores de les falgueres. Les falgueres són la meva planta preferida. Vam plantar una falguera dins un mocador que havia sigut de l’àvia de la Natàlia. Penja de l’olivera. En regar-la l’aigua es filtra pel substrat i rega una segona falguera plantada a terra.

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

 

Natàlia Barros Vives, 2017

Vicent Orts, Cossiet, 2019

El gener de 2019 el Vicent va estar uns dies a casa. Vam passejar pel barri i vam pujar al turó. Prop de l’estació vam trobar unes totxanes trencades. Aquests dies vaig descobrir una de les meves paraules preferides: cossiet (en valencià: test, recipient per a cultivar una planta). Amb els trossos de totxana el Vicent va construir un cossiet. Al fons hi ha una maceta perquè la terra no caigui i l’aigua dreni. La part superior es pot retirar i té diversos orificis per on la llum penetra i la planta pot créixer.

Vicent Orts, Cossiet. 2019.

Compartir a Facebook, Twitter, Tumblr.