SO ESTICI (Montcada Ràdio, 2018)

So Estici és una exposició en format radiofònic o un porgrama de radio que és una exposició; utilitza els recursos propis, i sovint estereotípics de l’exposició d’art traduïts al format radiofònic i explota les possibilitats del format radiofònic per potenciar els objectius comissarials. Programes, en directe o diferit, teòrics sobre
el concepte expositiu, una inauguració, entrevistes, lectures, tallers, conferències, passes de so d’audiovisuals, obres sonores, cartel·les sonores, informació biogràfica sobre els autors, sessions musicals, actuacions en directe…

El so estici és el so del dubte.

So Estici és una exposició sobre no tenir res massa clar a l’època dels “zasques”. Sobre el dubte, la inestabilitat i la por, especialment entre les persones que fan art, en un món en el qual les afirmacions contundents, les identitats ultra definides i els discursos forts semblen haver recuperat terreny al tan citat relativisme postmodern, mentre conviuen amb el replantejament constant de la subjectivitat, l’angoixa pròpia de la precarietat i les dificultats de les noves formes afectives i relacionals.

Pots escoltar i descarregar els podcast aquí.

Amb Carlos Anselmo aka Berreo.

Compartir a Facebook, Twitter, Tumblr.