AMORF ETERN (Escola Massana, 2017)

Irkus Zeberio. 2017

Formes que es desfan i es fonen, restes i memòries recuperades, runes, malalties, teixits, errors i precarietat, cossos que toquen i que suen. Les substàncies que s’articulen a amorf etern travessen limitacions, expectatives i anhels, aprenent per contacte. La fricció de tots els cossos i les coses, és clau per possibilitar transposicions i transfusions. El coneixement és l’efecte de la relació entre la matèria-cos i els objectes, un solc que podem recórrer a través de les superfícies, un séc on podem recercar la seva història, on es renegocien ontologies divergents segons un procés històric. La pell de les coses també té ferides i no només hi ha ferides a la pell.

Jose Manuel Pérez Ferrández, S/T. 2017

 

Raúl Paez, S/T. 2017

 

Jakob Kolb, S/T. 2017

 

Jakob Kolb, S/T. 2017

David Bestué i Marc Monzó. Pèl i ploma. 2012

 

David Bestué i Marc Monzó. Pèl i ploma. 2012

Joana Capella Buendia. L’esforç. 2017

 

Laura Puidellívol. Teixit estirat. 2017

 

Laura Puidellívol. Teixit estirat. 2017

 

Ramon Puig Cuyàs. Suite of Dresden. 2016

 

Ramon Puig Cuyàs. Suite of Dresden. 2016

 

Sawe. Taques imprevisibles. 2017

 

deUbieta. Materias adaptadas. 2017

 

Ariadna Guiteras. Gentle bread. 2016

 

Ariadna Guiteras. Gentle bread. 2016

 

Marina Agramunt i Àlex Solé. Will my hand be broken forever. 2017

 

David Mutiloa. Formal Exercise. 2015

 

David Mutiloa. Formal Exercise. 2015

 

Claudia Pagès Rabal. Her Hair. 2017

 

Julen Ussia. La Sindical. 2017

 

Julen Ussia. La Sindical. 2017

 

Julen Ussia. La Sindical. 2017

 

Julen Ussia. La Sindical. 2017

 

Julen Ussia. La Sindical. 2017

Amb Ariadna Parreu. Artistes: Marina Agramunt i Àlex Solé, David Bestué i Marc Monzó, Joana Capella Buendía, José Fernández i Raúl Páez, Ariadna Guiteras, Jakob Kolb, Sara V. Mallo i Irkus Zeberio, David Mutiloa, Ramon Puig Cuyàs, Laura Puigdellívol, Sawe, Sara de Ubieta i Julen Ussia. Programa d’activitats: Serafín Álvarez, David Bestué i Marc Monzó, Pere Llobera, Anna Moreno, Marc Navarro, Claudia Pagés Rabal, Niwen Paola, Oriol Nogués, Lucia C. Pino, Jara Rocha i Sociedad 0.

Fotos: Laura Puigdellívol Palau, Edu Martínez Piracés.
Disseny gràfic: Bendita Gloria

Compartir a Facebook, Twitter, Tumblr.