20 AÑOS DE UNIÓN SOVIÉTICA (Adolfo Press, 2014)

Reedició del llibre commemoratiu “20 años de Unión Soviética” publicat l’any 1937, durant els anys de la Segona República, per la Editorial Nuestro Pueblo, imprès als tallers de la Sociedad General de Publicaciones a Barcelona. Es tracta d’un recopilatori d’imatges propagandístiques dels primers anys després de la revolució mitjançant comparacions entre el passat fosc i pobre de l’etapa Tzarista i un pròsper i feliç present soviètic. La reedició està impresa a Xina mitjançant una plataforma online d’autopublicació. Un projecte editat amb Edu Piracés, per la editorial Adolfo Press.

20anos1

20anos2

20anos4

20 años de unión soviética

Aquesta publicació va ser seleccionada per Tapa means paperback in Spanish una selecció de publicacions que mostren la millor edició independent i experimental a l’estat Español al LA Art Book Fair, The Geffen Contemporary, MOCA.

Compartir a Facebook, Twitter, Tumblr.